MEDUSA

PURALUCE har ett mycket brett sortiment av olika sorters armaturer. Medusa är en mycket speciell armatur med flyttbara ljuskällor. Flytta runt ljuspunkterna på armaturkroppen så att det passar ditt tycke och smak.

WALKER

Inomhus/utomhus vägg/takspot. För att belysa trappor, gångytor eller väggar. Kan beställas med flera olika ytfinish.

ARCO

Arco är en armatur för fönsterbågar, valv och dörrar. Den sprider ljuset i en stråla umed sidorna i 180 grader. I rostfritt stål eller valfri ytfinish.

BLUME

För kontor/butik/hem/hotell och liknande interiörer finns BLUME i flera varianter. En nedpendlad vacker och estetisk armatur.

ETNA

Etna är en fantastisk trädgårdsarmatur med många olika optiker, höjder och ytfinish. Högsta kvallité och ursnygg design.

AREA

En vägglampa endast 3 cm tjock. I två storlekar 22×22cm eller 44×44 cm. PMMA med aluminiumskikt med flera möjligheter till val av ytskikt. Integrerad strömförsörjning,

KLINO

Inbyggd LED-spot för inomhus / utomhus. Den optiska delen ligger 20 ° som gör denna armaturen perfekt för att belysa monument, fasad och träd. Klarar laster upp till 1,5 ton.

UP/DOWN

Klassisk upp/ner-ljus armatur. Kan beställas med olika ytfinish. Finns med 2 olika optiker. 2x3W Perfekt för utomhusfasad eller vägg inomhus.