LEDLIFE erbjuder produkter för industri, lantbruk och butiker. Prisvärdt, hög kvalité, funktionalitet och prestanda. LEDLIFE har stor erfarenhet från jordbrukssektorn och från projekt i stora utomhusapplikationer.  

KAON-F

LEDLIFE KAON-F belysningssystem för hönsstallar. Systemet är utvecklat för att nå optimala förhållanden i produktionen så att tillväxt och utveckling stimuleras. Levereras komplett. Styrsystemet SL1+ erbjuder anvancerad ljusstyrning.

BARYON ELIPSE

Baryon elipse för allmänljus är en linjär armatur som är tillverkad i beständiga material och med drivdon för tung industri. Fokus ligger på ekonomi och beständighet.  IP-65

LEPTON KITE

KITE är en IP-67 klassad armatur som finns för gata/väg (optik) och en version för industrihallar med höga takhöjder. Utbytbara LED-moduler gör att den är ett hållbart alternativ och extremt ekonomisk. Tillverkad med rostfria detaljer och aluminium. Drivdon anpassat för tuffa miljöer.

BAYRON ELIPSE AL

Baryon elipse för allmänljus är tillverkad i beständiga material och med drivdon för tung industri. Fokus ligger på ekonomi och beständighet.  IP-65 Elipse AL finns med större effekter och aluminiumkropp för mer krävande miljöer.