ENLIGHTEN THE FUTURE


Lamptime är en av Turkiets största tillverkare av belysningsarmaturer. Arlemark erbjuder tillsammans med Lamptime högpresterande belysningsprodukter och ett brett sortiment till fördelaktiga priser. Vi kan också tillverka specialtillverkade ljuskronor och armaturer för specialprojekt.

Hemsida: http://www.lamptime.com/en

 

LED-paneler

LAMPTIME har ett mycket brett sortiment av olika sorters led-paneler. Med eller utan tryck, runda, rektangulära, små, stora. Med eller utan nödljus-funktion. DALI, DSI eller PWM för ljusstyrning.

Infällt linjärt

Linjära infällda armaturer för skapande av intressata ljusmijöer som inte sticker ut mer än på utseendet. Klicka på bilden för produktinformation.

Linjära armaturer

För kontor/butik eller liknande interiörer finns flera varianter på linjära armaturer. Design, lång livslängd och modern teknik. Lek med kreativiteten och skapa en miljö som är tilltalade och energieffektiv.

Väggarmaturer innomhus

För kontor/butik och liknande interiörer finns flera varianter på väggarmaturer. Snygg och enkel design, lång livslängd och modern teknik. Lek med kreativiteten och skapa en miljö som är tilltalade och energieffektiv. Finns med DALI DIM, Nödljusfunktion eller PWM.

Industriarmaturer

För industriapplikationer kan vi erbjuda olika varienter beroende på typ av lokal och miljö. Höga takhöjder eller med integrerade parkeringsfunktioner. Ljusstyrning som tillval. DALI, DSI eller PWM.

Takarmaturer - Inomhus

För kontor och inomhusmiljöer finns dessa otroligt snygga takarmaturer. LED ljuskälla och glasram som sprider ut ljuset på taket runt armaturen och skapar en

Spotlights

Belysning på skena och tillbehör. Alla butiksspot levereras med hög färgåtergivning för optimal ljuskvallite. Alla former av ljusstyrningssystem kan också levereras och specialanpassas efter kundens önskemål. Ex. om man vill ha en mobil lösning eller knappstyrning.

Utanpåliggande takbelysning

Spotbelysning för inomhus. Takspot, utanpåliggande montage. Hög färgåtergivning och de flesta förekommande ljusstyrningssystem kan också levereras och specialanpassas efter kundens önskemål.