Butiksbelysning

Belysningsamaturer butik      (Urval – kontakta oss för komplett katalog)

Boson Track light (LEDLIFE)

BOSON TRACK LIGHT är en serie led-spot för butiker. Dessa kan även beställas med utvald SPD för att framhäva särskilda färger eller produkter.

NUBES (PURALUCE)

Nubes Inomhus är en exklusiv pendlad armatur. Finns i flera olika varianter. Kan även beställas med prisma för unvika blänk i skärmar etc. Dimbar.

Skyltstag (Arlemark)

Lackade skyltstag för Hadron-1 och Hadron-2 för skylt och fasad. Längden är justerbar. Finns i vitt och svart utförande och levereras komplett med kopplingsdosa och plint.

BOSON DECO (LEDLIFE)

DECO LED är en linjär belysningslösning för varuhus. Den är anpassningsbar och kan byggas och designas precis efter kundens behov. Kan också integreras med ”Smart light” styrystem. Kan beställas i olika färger och längder.

LED PANEL (LEDLIFE)

Slimmad LED-panel, skyddsklassad IP.44, endast 10mm ljock. 595 x 595 mm. Kan integreras med ”Smart light” ljusstyrning. RA-83

T8/T5 LED-Lysrör (LEDLIFE)

Inomhus, T8(26) eller T5 ersättningsrör med LED-ljuskälla.   Finns med olika SPD för optimal färgåtergivning och anpassning för att framhäva olika sorters livsmedel idealt. RA 80-90

Elipse (LEDLIFE)

BLUMEN M inomhus för tak. Välriktat ljus, olika ytbehandlingar. 25W (3000K, 4000K) 90 grader spridning. Dimmbar

PIXEL (PURALUCE)

Downlightsystem i 5 olika utföranden. Mini, Maxi, Modul, Infälld och singel. Inovativ och designmässigt förstklassig.  För montering i tak, vägg, infällt eller utfällt beroende på modell.